Papu on nyt syönyt uutta ruokaa viisi päivää. Kanansiivet maistuu vähän liiankin hyvin. Aluksi Papu nielaisi ne kokonaisena mitä pelkäsinkin...Niinpä on ollut pakko syöttää niitä kädestä ja oon koittanut kehua aina kun Papu pureskelee. Kasvismössökin tuolle maistuu tosi hyvin. Hirveä vinkuminen aina ennen ruoan antamista kun ei malta odottaa. Täytyy toivoa että kun Papu tajuaa että tällaista herkkuruokaa saa joka ilta se rauhottuisi vähän.

Sitä ihmettelen että jostain syystä Papun vatsa ei ole sulattanut kanansiipiä kunnolla, vaikka niiden pitäisi olla helpoiten sulavia luita. Aikaisemmin oon antanut Papulle mm. possun ja naudan rustoluita, joista se on nielaisuut välillä isommankin palasen kokonaisena ja silti kaikki on tullut täysin sulaneena ulos, ei ripuleita eikä mitään ongelmia. Mutta nyt kakan mukana on ollut sulamattomia kananluita, vaikka kakka on muuten näyttänyt normaalilta. Mitään oksenteluja tai ripulia ei ole ollut. Oon antanut nyt alussa vain yhden siiven tai kaksi pientä. Kasvis-lihamössön seassa oon laittanut rypsiöljyä sekä piimää. Tietty vatsan täytyy saada tottua tähän uuteen ruokavalioon, joten pitää nyt katsoa vielä pari päivää lähteekö tuo toimimaan kunnolla ja sitten miettiä miten toimii. 

Ai niin ja Papulla on taas yksi tassu "paketissa", siis sukassa. Ihmeteltiin kun Papu nuoli tassua koko ajan ja vinkaisi aina välillä kun etujalkaan koski. Kun tutkittiin niin anturaan oli tullut pieni haava. Papu on varmaankin juossut lasinsiruihin :-( Eli sitä anturan haavaa Papu ilmeisesti nuoli, mutta en oo niinkään varma johtuuko ne vinkaisut siitä, koska se haava ei vaikuta kipeältä kun siihen koskee. Nyt jalassa on sitten sukka suojaamassa sitä haavaa kosteudelta kunnes se hieman paranee. 

Siinä samassa etutassussa on yksi outo kynsi jonka muotoa oon ihmetellyt aina kynsiä leikatessa.
Kyseessä on se kynsi, joka kasvaa muista ylempänä ja erillään (en muista mikä sen virallinen nimitys on). Se kasvaa oudosti ikäänkuin "kierteelle" ja kun normaalisti kynnen päät ovat suipot, niin se on päästään littana?! Toisessa tassussa vastaava kynsi on ihan normaali. Vaikuttaa vähän siltä että tuo kynsi painaa ihoa vasten ja papun vinkaisut johtuisi siitä. En tiedä mitä sen kanssa voisi tehdä. Koitettiin leikata se niin lyhyeksi kuin uskallettiin, mutta täytyy varmaan soittaa eläinlääkärille ja kysyä onko tuon muotoinen kynsi normaali vai pitääkö sille tehdä jotakin. En netistäkään löytänyt tietoa.