Papu on osannut jo melko heti alusta saakka (jo ennen naksutinta) mennä istumaan ja katsoa silmiin ja sitten vasta saa ruokakupin ja kehut. Papu taitaa tuon jo loistavasti. Itse asiassa ymmärtää asettua istumaan jopa ihan kohtisuoraan eteen, jos on aluksi ollut kauempana. Älykäs pentu. 

Ollaan aloitettu käyttämään naksutinta. Papua on ehdollistettu aina lyhyissä tuokioissa kerrallaan tuohon naksuttimeen. Naks-nami, naks-nami. Ymmärtää selvästi jo sen, että kun kuuluu naksahdus tulee nami.

Alettiinkin nyt tuolla naksuttimella harjoitella lisää tuota katsekontaktia. Ollaan tehty niin, että Papu istuu, katsoo silmiin ja sitten kuuluu naksahdus ja tulee nami. Ymmärsi tuon tosi nopsaan ja on ihan innoissaan aina kun harjoitellaan; häntä vaan vispaa.  Papu on muutenkin kova tuijottelemaan silmiin tosi hellyyttävästi. Saattaa vaan istua söpön näköisenä ja tuijottaa. Pakkohan sitä on sitten mennä rapsuttamaan. Taitaa olla Piituäidiltä peritty tuollainen katse. Vielä ei vaan ole yhtä pitkät silmäripset.

 

1055512.jpg