Tänne ei ole tullutkaan päivitettyä Papun kuulumisia vähään aikaan, sillä Papu oli parisen viikkoa kasvattajien hyvässä hoidossa. Kivasti oli mennyt, mitä nyt Papu oli välillä ollut vähän liiankin innoissaan 4 tyttökoiran seurasta...Eli kyllä tuo on miehistynyt, vaikkei sitä koipea nosta vieläkään.
Tultiin suoraan Liminkaan, joten Papu ei pääse omaan kotiin vielä viikkoon.
Laitoin alle kuvan, kun Papu näyttää vihdoin oppineen, että jos on frisbee tai pallo, se kannattaa tuoda ihmisen luokse, koska silloin se heitetään ja se on tietty kivointa leikkimistä. Aika kauan on kestänyt, ennenkuin Papu on tuon tajunnut.
Nyt kun ollaan heitetty frisbeetä, niin Papu tuo sen luokse, tiputtaa maahan ihmisen eteen ja jää siihen tuijottamaan. On jopa yrittänyt komentaa heittämään. Oltiin tehty itse se virhe, että joskus Papun ollessa pienempi ja tuodessa heitettävä lelu oltiin otettu se pois eikä annettu takaisin, eli Papu oli oppinut että kaikki kiva loppuu jos lelun vahingossakaan tuo ihmiselle. Ja se oppi tuntui kyllä pysyvän sitkeästi Papun mielessä. Mutta nyt tuo tuntuu tajunneen idean (luulenpa että tuosta saattaa olla Saria ja Reettaakin kiittäminen:))

1694799.jpg