Papu ui tänään ensimmäistä kertaa ja tosi hyvin osasi uida samantien!
Oltiin rannalla ja heitettiin mereen pikkukiviä, joiden perään Papu lähti ja meni oma-aloitteisesti niin syvälle että jalat ei yltänyt pohjaan. Uintitekniikka näytti olevan heti kerrasta hallussa ja Papu oli kovin innoissaan uudesta jutusta ja koko ajan oma-aloitteisesti juoksi veteen ja polski menemään. Selvä vesikoira! Ei ole vaikea arvata, mistä tulee Papun ykkösjuttu tulevana kesänä. Harmi kun ei sattunut olemaan kameraa mukana.

Papu ei muuten vieläkään nosta koipea pissatessa. Eikä muutenkaan ole osoittanut kamalasti aikuisuuden merkkejä. Tai, no tässä vähän aikaa sitten Papu leikki yhden nartun kanssa jolla oli parasta aikaa juoksut menossa, niin Papu kyllä kulki kuono nartun takapuolessa kiinni poikkeuksellisen paljon silmät kiiluen, mutta eipä tuo mitään pahemmin yrittänyt kuitenkaan.  Ei selvästikkään ihan täysin ymmärrä mistä on kyse.

Meillähän oli jokin aikaa sitten ongelmana Papun hihnassa kulkeminen (vetäminen). No koitettiin pitkään ja kärsivällisesti sitä tekniikkaa että pysähdyttiin aina kun Papu veti, mutta siitä ei tullut yhtään mitään. Ei tuo tomppeli yksinkertaisesti tajunnut ideaa. No, sitten hoksattiin sellainen tapa, että ei pysähdyttykään, vaan koko ajan käveltiin reippaasti eteenpäin. Ja kun Papu ryhtyi vetämään niin kevyesti nyppäistiin hihnasta (ikäänkuin merkiksi) ja jatkettiin vaan matkaa. Ei mennyt kuin pari päivää, niin auttoi ja nyt parin viikon ajan Papu ensimmäistä kertaa KÄVELEE lenkillä! Ennen meno oli joku ryntäilyä, juoksua tai sitten pysähtyneenä olemista. En tiedä onko tuo virallinen tekniikka tms. mutta ainakin papun kohdalla auttoi tosi tehokkaasti.