Papu on muutamina viime päivinä oksentanut silloin tällöin ulkoa tullessa. Nyt, kun on tällaiset kelit, niin lenkin jälkeen, Papu joutuu aina pesulle. Siellä Papulla on jostain syystä sellainen tapa, että se lipittää hanasta ja suihkusta ja ammeen pohjalta vettä hirveät määrät! Luulen ettei tuo johdu edes janosta, vaan on joku sijaistoiminto tai vastaava, kun reppana on turhautunut seisomaan ammeessa pesemisen ajan. Välillä ihan menee väärään kurkkuun sitä vettä, kun niin litkii. Sitten kun tullaan suihkusta, niin kuivaan Papun ja sen jälkeen muutama minuutti niin tulee oksennus :-(  Pitää tästä lähtien yrittää estää juomasta suihkun aikana. Papulla kun kuitenkin on juomakuppi esillä koko ajan, jos on oikeasti jano.

Tänään kun Papu taas oksensi suihkun jälkeen tuli mukana alla oleva juttu. Ei aavistustakaan mikä se on! Ikäänkuin jotain sitkeää paksua muovia. Ei ollut mistään puruluustakaan pala, eikä osa mistään meidän tavaroistakaan. Mitä lienee noukkinut metsästä tai puistosta ja syönyt. Kerran Papu söi sellaisen melkein 10x10cm palan paksua fleecekangastakin! Onneksi sekin tuli sitten oksennuksen mukana ulos.

Papu on sitten sellainen tomppeli, että sen on pakko nielaista kaikki mitä se löytää. Oikeiden luidenkin kanssa pitää olla varovainen, ettei anna liian pientä palaa. Joskus Papu on nimittäin nielaissut sellaisen vähän pienemmän luun kokonaisena. Ja ilmeisesti kävi vielä tosi kipeääkin kurkkuun niin suuri ja terävä luu, koska tuo huusi oikein kivusta. Vähän säikähdettiin! Nyt kun annan oikeita luita, niin vaan sellaisia oikein kunnon isoja paloja, koska pienempiä Papu ei malta pureskella. 

1329450.jpg