Mentiin pääsiäiseksi Liminkaan ja sieltä jatkettiin vielä vuokattiin mökille. Myös Papun "Belgi-veli" Lalli oli mukana menossa. Papu myös matkusti ensimmäistä kertaa junalla. Matka Helsingistä Ouluun kesti 6 h pendolinolla. Matka meni ihan hyvin. Vaunu oli tosi täynnä ja meidän ympärillä oli noin neljä koirakaveria. Suurimman osan ajasta Papu vietti nahistelemalla leonbergin ja kultaisennoutajan sekoitukselta näyttäneen koiran kanssa tai lepäillen. Vaunussa matkusti myös osan aikaa corgi, joka oli aivan mahdoton tapaus. Murisi ja ärisi ja yritti näykkiä ja purra omistajiaankin. Onneksi Papu ei ollut moksiskaan. Näytti vain ihmettelevän, että mikähän tuota vaivaa ;-)

Automatkalla Vuokattiin Papun olisi pitänyt pysyä Pajeron takaosassa, mutta tämäpä kiipesi korkeiden matkalaukkupinojen päälle ja yritti väkisin ängetä kakkoskuskiksi ohjaamoon.


 1405626.jpg

Perillä Vuokatissa alkoikin sitten jälleen leikit Lallin kanssa. Pakko laittaa tämä kuva, kun Lalli on niin hurjan näköinen. Papu ja Lalli tulee onneksi tosi hyvin toimeen keskenään. 
1405635.jpg

Lomalla mm. lenkkeiltiin järven jäällä.
1405632.jpg

Ja ennenkaikkea leikittiin ja juostiin Lallin kanssa  LUMISESSA metsässä. Papu ei ollutkaan ikinä nähnyt yhtä paljon lunta. Mikään ei ollut hauskempaa kuin jahdata toinen toistaan lumihangessa. Tässä muutama kuva:
1405643.jpg

Mitä ihmettä tässä tapahtuu...?
 1405645.jpg

Täältä tullaan!
1405648.jpg
1405654.jpgLähikuva iloisesta pennusta.

1405640.jpg

1405649.jpg

Loppulomasta Papulle tuli hieman nuhaa ja yskää. Mutta onneksi se on nyt jo parantunut, eli oli tosi lyhyt flunssa. Ollaan vielä Limingassa kun kirjoitan tätä ja Papu on keksinyt uuden jutun, nimittäin astianpesukoneen vahtimisen! Meillä kun ei kotona sellaista ole, niin siitä kuuluvat äänet on ilmeisesti sen verran omituisia, että aina kun kuuluu kolahdus, Papu nousee uniltaan ja kävelee tuohon ovensuuhun tuhahtelemaan koneelle. Sitten takaisin nukkumaan ja kohta taas noustaan puhkumaan. No, "tärkeä homma" jonkun tuokin hoitaa ja ilmoittaa...Taitanee olla jotakin loman jälkeistä "ylirasittumista" havaittavissa.