Taas käytiin pentuagilityssä ja heti on pakko päivittää tänne kun Papu sai niin kovasti kehuja.
Ohjaaja kehui Papua useaan kertaan älyttömän reipaaksi kaveri ja sanoi, että Papu suoritti tosi hienosti esteitä :-D Papu olikin kovin innoissaan hirveä kiire oli päästä juoksemaan putkeen.Harjoiteltiin nyt myös mm. A-estettä ja pussia. Papu ei pelännyt pussia vaan tuli reippaasti ulos. A-esteessä ylösmeno oli vähän kompuroimista kun tassut liukui, mutta hyvin Papu älysi lopulta peräpäänkin ottaa mukaan ja meni rohkeasti eteenpäin. Oman vuoron odottelukin sujui hyvin.

No, toinen juttu mikä ei ole ihan niin kivaa on, että Papu edelleenkin syö ulkoa melkein kaiken mitä vain eteen tulee. (Ja sisällä varastaa tavaroita ja menee piiloon nakertamaan niitä) Onneksi kaikki on tullut loppujen lopuksi ulos jommasta kummasta päästä, eikä ole sattunut mitään ikävää. Tähän mennessä ikävimmästä päästä on tullut syötyä mm:

-Pari lyijykynää
-deodoranttia
-nuuskaa (tai jotain piipputupakkaa?) kadulta
-salmiakkia + muita karkkeja ulkoa
-lasinsiruja! (en tiedä nielikö, mutta pyöritteli suussa, kun huomattiin)
-peitelakkaa
-suklaata
-iso pala paksua huopaa
-piirtoheitintussin musteet
-Käsivoidetta
-Erilaisia lelujen muovisia ja kankaisia osia

Ja ties mitä muuta vielä. (Ei onneksi sentään partakoneen teriä niinkuin Lalli oli syönyt)
Varsinkin pieniä kepit tuntuvat olevan ihania Papun mielestä. Parhaita ovat lepän ja koivun oksat. Kuusen oksat taas ei niinkään maistu. Papu on vielä niin ovela, että tietää tasan tarkkaan milloin kotona on tullut napattua jotain kiellettyä ja yrittää luikkia salaa erään tuolin alle muka piiloon syömään.
Hiusrenksut on Papusta ihan parhaita juttuja pyöritellä suussa jos sellaisen onnistuu varastamaan. Sukatkin on mukavia, etenkin jos ne onnistuu nappamaan suoraan pyykkikorista.