Ollaan huomattu että Papu on tosi ihmisrakas. Tuntuu tykkäävän ihmisistä enemmän kuin vaikka muista koirista. Kun ollaan kävelyllä ja tulee muita koiria vastaan, saattaa pysähtyä töllöttämään hetkeksi, mutta jatkaa sitten kävelyä. Mutta kun vastaan tulee ihmisiä ilman koiraa, niin Papuhan saattaa oikein alkaa vetämään näitä kohti. Pitää alkaa harjoittelemaan ihmisten ohituksia.

 Kaikkein huvittavinta oli kun oltiin sunnuntaina leikkitreffeillä, niin Papua ei niinkään kiinnostanut muut koirat (paitsi Kida) mutta ihmisten luona käytiin hakemassa silityksiä. Ja kun kauempana hiekkatiellä käveli perhe lastenvaunujen kanssa, niin Papuhan ryntäsi sinne asti moikkaamaan näitä!

 Olisi muutenkin aina pussailemassa ihmisten naamat. Kun meille tulee vieraita, Papu ei meinaa pysyä housuissaan, niin mukavaa se on. Häntä vaan heiluu ja aletaan kutsumaan vieraita leikkiin. Kun vieras ihminen yrittää silittää, niin aluksi vähän muka perääntyy (häntä heiluu silti innoissaan), mutta hetken päästä on jo vieraan sylissä riehumassa.

Alla vielä kuvia viime sunnuntain leikkitreffeistä.

 

1076120.jpg

Täältä tullaan! Vähän ollaan karhunpennun näköisiä.

 

1076121.jpg

Kida taitaa olla Papun paras ystävä. Kuvassa myös Hertta.

 

1076123.jpg

Kaverukset etsivät yhdessä maasta jäniksen papanoita jotka ovat suurta herkkua!

 

1076122.jpg

Dia ja Papu