Sunnuntaina matkustettiin linja-autolla tapaamaan Papun veljeä Kidaa. Linja-auto oli aluksi vähän pelottava, mutta Papu tottui siihen jo muutaman minuutin kuluttua ja nukkui puoliksi sylissä ja puoliksi penkillä kiltisti koko loppumatkan.

Nähdessään Kidan ei mennyt kuin hetki kun pennut painivat jo keskenään. Molemmat ovat siis uroksia, mutta selvästi huomasi että Papu oli pienikokoisempi ruumiinrakenteeltaan. Papulla on aikamoisen äänekäs leikkityyli, johon kuului leikkimurinaa ja muutaman kerran haukahduksiakin. Siinä leikkiessä Papu pyörähti muutamaan otteeseen ojaankin, jossa oli vettä! Sieltä sitten uitetun näköisenä yritti kivuta pois, mutta eihän sieltä tietenkään omin avuin päästy. Reppana!

Äkkiseltään vaikutti siltä, että Kida oli itsenäisempi kuin Papu.
Papu taas (ainakin yritti) olla dominoiva. Kaiken lisäksi kun olivat jo leikkineet jonkin aikaa Papu yritti alkaa nylkyttämään Kidaparkaa useampaankin otteeseen! Kielsin joka kerta. Toivoa sopii että Papulle ei jää tuollainen tapa. En ollut tiennytkään että jo noin pieni pentu saattaa alkaa muka "alistamaan" toista tuolla tavalla. Papu ei ole koskaan muulloin toiminut noin missään tilanteessa. Eli nyt ensimmäistä kertaa.  Toisaalta saattoi ehkä johtua siitäkin että oli jotenkin yli-innostunut siitä leikkimisestä.

Oon muutenkin huomannut että Papun kanssa toimiessa pitää olla tosi johdonmukainen. Sillä löytyy kyllä omaa tahtoa. Kuvat on muuten melkeinpä kaikki heilahtaneita, en tajunnutkaan miten vaikeata voi olla kuvata leikkiviä pentuja…

 

1055468.jpg

"Sulle salaisuuden kertoa mä voisin..."

1055470.jpg

Papu, hirviökoira! 

1055471.jpg

Kida ja dumbokorvat

1055472.jpg

Veljekset painivat