Papun kaveri Ryti on eilen tullut meille hoitoon viikoksi ja siitäkös Papu on riemuissaan. Ryti tuli tänne eilen illalla yhdeksän aikoihin ja pojat peuhasivat puoli kahteentoista asti yöllä. Ryti, jolla oli ollut muutenkin vauhtipäivä olisi ollut jo valmis nukkumaan, mutta Papu oli ihan ylienerginen, koska ei ollut saanut pariin päivään oikein mitään aktiviteettia. Pojat tulee kyllä ihan mainiosti toimeen vaikka molemmat on noin yksivuotiaita uroksia. Eilisilta ja tämä aamupäivä on ollut mahdotonta hulinaa, mutta nyt pikkuhiljaa leikit on muuttuneet vähän rauhallisimmiksi. Nyt nuo on tuossa kohta puolituntia leikkineet sellaista, että ensin toisella on jalkapallo ja toinen ajaa toista takaa. Sitten toinen saa jotenkin huijattua pallon toiselta pois ja osat vaihtuvat. Välillä kun toinen levähtää leikistä, ja toinen haluaisi jatkaa, niin haukutaan kimeästi. Rytillä on hauska tapa läpsiä Papua tassulla naamaan, kun se yrittää saada Papun leikkimään. En kyllä ymmärrä miten nuo jaksaa peuhata noin paljon :-) Välillä torkkuivat tuossa jonkun puolituntia ja sitten taas mentiin. Ryti on kyllä ollut tosi kiltisti ja tottelevaisesti, eikä ole ollut mitään ongelmia. Yöllä Ryti nukkui meidän ja Papun kanssa samassa huoneessa ja oli oikein rauhallista.

Papustakin on ilmennyt nyt jo ihan uusia puolia, mitä ei olla ennen nähty. Yllättäen Papu ei ole yhtään mustasukkainen esimerkiksi meidän huomiosta, tai edes ruoasta. Vaikka Papu söi omaa raakaruokaansa, josta se tykkää yli kaiken, niin silti Ryti sai työntää kuononsa Papun ruokakupin viereen, eikä Papu mitenkään murissut tai komentanut Rytiä kauemmas. Yritti vain syödä nopeammin. Olin ihan ihmeissään, koska Papu osaa olla välillä sellainen Pikku Myy että. Ainoastaan pehmoleluista Papu on tosi tarkka ja niillä Ryti ei saa leikkiä, vaikka esim. palloilla saa. En tiedä mikä logiikka Papulla on tuossa asiassa. Jos Ryti yrittää ottaa minkä tahansa riekaleisen pehmolelun niin Papu tulee komentamaan ettei siihen saa koskea.


Ai niin Papun raakaruokavaliosta piti vielä mainita, että enää ei ole tullut sellaisia luunpaloja ulos, vaan nyt kaikki on sulanut hyvin ja vatsa toimii. Ruoka on maistunut oikein hyvin. Nykyään Papu jopa pureskelee kanansiivetkin kunnolla :-)
 
Tässä vielä kuvia pojista: 
 
Ryti:
2059972.jpg

2059973.jpg

Papu taas kuvauksellisena:
2059974.jpg

Vauhtia riittää:
2059975.jpg