Käytiin tänään Papun kanssa ensimmäinen kerta pentuagilityssä. Siellä tutustutaan sellaisiin esteisiin, mitä pennut saa jo kokeilla. Tänään harjoiteltiin putkea, matalaa hyppyestettä sekä keppien pujottelua. Oli ihan tosi hauskaa! Sen lisäksi että itse tykkäsin, myös Papu tuntui olevan kovin innoissaan, mikä olikin pääasia. Eka kerralla Papu vähän epäröi putken kanssa, mutta kun putken idea selveni, niin Papu olisi koko ajan halunnut juosta putkesta läpi ja ulos tullessa oli joka kerran niin onnellinen ja täpinöissään että! Saipahan tuosta itseluottamustakin kun rohkaistui menemään. Kepit meni myös mallikkaasti. Papu ei pysähdellyt tai epäröinyt yhtään (lihapullat varmaan auttoi paljon asiaa :-).
Ennen tuonne menoa olin vähän huolissaan, että mitenhän oman vuoron odottelu sujuu. Varsinkin kun ympärillä on muita koiria. Yllätyin kunnolla, kun Papu vaan oli rauhassa paikoillaan ja katseli muiden koirien suorituksia. Tuntui käsittävän lähes samantien että kyseessä on sellainen tilanne, missä muiden kanssa ei pääse leikkimään.(Toisaalta en tiedä mikä tilanne olisi ollut jos oltaisiin menty kylmiltään tuonne. Nyt käytiin ensin melkein yli tunnin lenkki, missä Papu juoksenteli vapaanakin, joten vähän energiaa oli tullut jo purettua).

Papu on muuten löytänyt uuden "herkkuruuan" ulkoa kesän tultua. Voikukat. Kun kävellään tien laitaa, niin voikukat napsitaan suuhun sitä mukaa kun vastaan tulee. Otin selvää, ettei voikukat ole vaarallisia, mutta ei niitä varmaan kilokaupalla ole silti hyvä syödä...Papu on muutenkin kovin iloinen kesästä ja jos saisi itse päättää kävisi sisällä vaan nukkumassa. Ollaankin vietetty paljon aikaa ulkona, nyt kun on ollut lämpimiä päiviäkin.


1544771.jpg
Pieni taitava!