Tästä on jo jonkin aikaa kun Ryti oli käymässä meillä, mutta laitan kuitenkin muutaman kuvan tänne. Papu ja Ryti tulee yhä hyvin toimeen keskenään. Tuttujen urosten kanssa Papu leikkii yhä normaalisti, mutta tuntemattomien urosten suhteen se on alkanut olla vähän varuillaan, johtuen varmasti osittain siitä että sen kimppuun on hyökätty niin monta kertaa. Useimmiten (varsinkin selvästi vanhempien urosten kanssa) tilanne on sellainen, että molemmat puuhailevat omiaan esim. koirapuistossa eivätkä ole kiinnostuneet toisistaan. Se, miten suunnilleen samanikäisten tuntemattomien urosten kanssa käy riippuu siitä minkä luonteinen se toinen uros on. Jos toinen samanikäinen uros on leikkisä, niin molemmat kutsuvat toisiaan leikkiin ja haluaisivat peuhata, mutta koska arvojärjestys on vaikea selvittää niin molemmat yrittää joko isotella tai alistaa toista, mutta kumpikaan ei täysin pysty rentoutumaan leikkimään, vaikka yrittävätkin. Näin kävi kun Papu nyt joitain päiviä sitten tapasi pitkästä aikaa Kida-veljen. Koska viime tapaamisesta oli jo aikaa ja sillä välin molemmat on muka "miehistyneet" niin sellaista ihme isottelua oli molemmin puolin havaittavissa.

Noihin hyökkäyksiin liittyen, tapahtui kamala juttu tässä joitakin viikkoja sitten. Oltiin Papun kanssa lenkillä, Papu oli hihnassa ja käännyttiin juuri risteyksestä kotia kohti. Ehdin nähdä että meidän takana kulki joku parikymppinen poika saksanpaimenkoiran kanssa. En kiinnittänyt asiaan sen kummemmin huomiota.  No Papu tietty pysähtyi tuijottamaan ja nykäisin hieman että jatketaan matkaa. Niin ihan yhtäkkiä se saksanpaimenkoira on irti ja mun selän takana hyökännyt hampaat kiinni Papuun ihan varoittamatta. Ihan järkyttävä tilanne. Papu kiljui kauhuissaan ja se koira oli niinku joku raivohullu kiinni papussa äristen. Minä tietty säikähdin ja karjuin minkä keuhkoista lähti. En tiedä säikähtikö se koira minun karjuntaa vai saiko omistaja kutsuttua sen, mutta se lähti pois. Poika selitti, että fleksi oli mennyt rikki. Olin kyllä niin raivona ja huusin sille pojalle pää punaisena.

En oo ikinä nähnyt Papua niin peloissaan. Se oli häntä syvällä koipien välissä ja jotenkin ihan omituinen, säpsähteli koko loppu kotimatkan kaikkia ohikulkijoita. Ilmeisesti Papun näkökulmasta minä olin häätänyt ison pahan koiran pois, koska koko loppupäivän Papu mielisteli ihan kamalasti, joka välissä tuli nuolemaan naamaa, niinku oisin suurikin sankari. Otin seuraavina päivinä lenkille mukaan aina nameja ja syötin niitä Papulle kun ohitettiin toisia koiria. Aika hyvin tuo toipui tapauksesta ja on sen jälkeen ollut useasti vapaanakin koirapuistossa toisten tuntemattomien urosten seurassa ilman ongelmia.

1238861654_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ryti näyttää kuka on pomo

1238861669_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Välillä piti pussailla.

1238861644_img-d41d8cd98f00b204e9800998e