Perjantaina Teija-(sisko) tuli kylään Lalli Belgin kanssa. Aluksi Papu hieman pelkäsi Lallia ja tarkkaili tilannetta meidän jalkojen vierestä tai sohvapöydän alta ja oli niin kuin ei muka huomaisikaan. Lalli taas ei oikein tiennyt miten noin pieneen pentuun olisi pitänyt suhtautua. Ilmeisesti Papu oli liian vauva leikkikaveriksikin. Lopulta Papu rohkaistui haistelemaan Lallia ja yllättäen roolit kääntyivätkin päälaelleen ja Lalli alkoi pelätä Papua!

Joka kerta kun Papu yritti nuolla Lallia kuonosta (No ehkä vähän näykkäistäkin piikkihampailla), niin Lalli säpsähti ja lähti peruuttamaan karkuun.  Siitäkös Papu vallan riemastui että noin iso koira säikkyy häntä. Lallia pitikin sitten kiusata ja säikäytellä oikein urakalla koko viikonloppu. Lalli on vielä niin kiltti, että ei edes ärähdä, yrittää vain pysytellä kauempana tuollaisesta epäilyttävästä otuksesta (varmaan ihmetteli onko se edes koira.) Lallin mielestä Papu vaikutti varmaan tosi arvaamattomalta ja haisikin ällöttävälle pentumaiselle. Aina kun Papu kuuli, että Lalli yritti mennä juomaan vettä, tämä rynnisti Lallin perään. Ja lällällää menikin itse juomaan Lallin vesikupista! Ja Lalli joutui kilttinä lähtemään pois. Sepäs vasta olikin Papusta kiva leikki.

 Papu oli siis oikea kiusankappale. Huvittavaa onkin, että vaikka Papu muka kiusasi Lallia ja haastoi leikkiin, niin jos Lalli sitten vastasi ja yritti leikkiä Papun kanssa, niin Papu alkoikin jänistää ja juoksi karkuun.

 

1055452.jpg

 

1055453.jpg

 

1055455.jpg

Lalli ihmettelee että omituista touhua.

1055457.jpg

"Hähää, voi kun naurattaa, ettäs olen ovela kiusankappale!"

1055507.jpg