Papu muutti meille vihdoin perjantaina 2.11.2007 Kauan oltiinkin odotettu! Papu matkusti tänne Helsinkiin kasvattajiensa Reetan ja Sarin auton kyydissä Yläneeltä. Uteliaasti ja rohkeasti pikkuinen tutki asuntoa, eikä vaikuttanut turhan ujolta. Kun Reetta ja Sari lähtivät alkoikin riehuminen ja Papu meni ympäri asuntoa mm. tappaen pehmolelu lehmää oikein kunnolla. Tuo pehmolelujen tappaminen onkin mieluisinta puuhaa ja sitä tehdään oikein urakalla ja vaikka kuinka kauan niitä jaksaisi ravistella. (ja muutenkin pureskella) Samalla kun ravistellaan pompitaan neljällä jalalla, tehdään kuperkeikkoja ja muutenkin näytetään tosi tomppelilta. Kuuluu asiaan, selvästikkin!

Ajateltiin että ehkä papua jännittäisi sen verran uuteen paikkaan tulo, ettei ruoka välttämättä maistuisi niin hyvin ekana iltana, mutta ei huolta, kaksi kertaa sai illan aikana ruokaa ja molemmilla kerroilla syötiin koko kuppi tyhjäksi.

Papulle oli laitettu yöksi oma pieni patja meidän sängyn viereen. Laitettiin myös makuuhuoneen ovet kiinni, mutta itkuksi ja ulinaksihan se eka yö meni. Loppujen lopuksi nukuttiin niin, että jompikumpi roikotti kättä sängyn reunalta lattialla ja silitteli papua, kunnes tämä rauhoittui ja nukahti...kunnes taas parin tunnin kuluttua heräsi ja huomasi että käsi oli kadonnut ja alkoi itku. Toisena yönä ei sitten enää juurikaan lohduteltu ja Papu tajusi että parempi alkaa vaan nukkumaan, kun ei itkusta ole mitään apua. Kolmas yö menikin jo tosi hienosti, ei herätty kertaakaan ja Papukin nukkui/oleili yön oikein kiltisti ja hiljaa.

1038066.jpg

1038064.jpg