Papulla on siis korvatulehdus molemmissa korvissa. Nyt Papun rinnan alle oli ilmestynyt kummallista ihottumaa, joka oli alkanut leviämään mahaan asti ja karvat oli harventuneet ihottuma alueelta ja muutenkin aika ikävän näköistä. Samoin Papu rapsutteli itseään jatkuvasti kyljistä ja yritti hampailla kirputtaa kylkiä. No ei muuta kuin takaisin Mevettiin eläinlääkärille, vastahan siellä lauantaina oltiin...

Ihottumasta otettiin näyte ja siitä löytyi hiivaatulehdus. Lääkkeeksi saatiin voidetta jossa antibioottia ja kortisonia sekä sampoota jolla pesu kolme kertaa viikossa. Eli korvatulehdukset ja tämä ihottuma liittyivät selvästi yhteen.

Papu on saanut ruoaksi pelkästään Pro Plan Puppy 2-12 kk ruokaa. Ei olla sekoitettu siihen mitään (paitsi vettä). Toisinaan Papu on saanut palan kurkkua tai lupsuttaa jugurttipurkin tai viilipurkin kun se on syöty. Sekä tietty jotain luita aina välillä. Lääkäri sanoi että mahdollista että hiiva johtuu allergiasta/yliherkkyydestä.

Mietityttää nyt noissa nappuloissa oleva hiilihydraatti. Papu täyttää piakkoin vuoden, joten Junior-nappuloita olisi seuraavaksi vuorossa, mutta nyt on alkanut kiinnostaa entistä enemmän raakaruokinta. Täytyy nyt tarkailla mitä tuon hiivan kanssa tapahtuu ja sillä välin ottaa selvää kaikista eri mahdollisuuksista ruoan suhteen.

Ai niin pakko vielä kehua Papua, kun se on joka kerta eläinlääkärissä ollut niin ystävällinen ja kiltti.
Ei puhettakaan että tarvittaisiin esim. kuonokoppaa. Kun korvia tongittiin, ja nihin sattui niin että Papu vingahteli kivusta niin silti pikkuinen yritti pelkästään antaa pusuja kaikille. Tänään kun piti maata hoitopöydällä selällään ja kolme ihmistä oli yläpuolella tutkimassa niin Papua vähän pelotti ja takakoivet tärisi kovasti, mutta kun tutkimus oli ohitse ja lääkäri antoi herkkunameja niin johan oli kaikki taas hyvin ja ihanaa :-)

1873685.jpg