Oltiin joulu kotona Limingassa ja Papu eleli siellä siis viikon yhdessä Lalli-Belgin kanssa.
Mentiin lentokoneella ja jännitti kyllä tosi paljon miten lentomatkat sujuu.
Oltiin totutettu Papua lentolaatikkoon jo pari viikkoa mm. laittamalla sinne aina ruokakuppi ja laittamalla välillä häkin ovi kiinni. Mutta siitä huolimatta kun lähdettiin ja Papu oli laatikossa, niin mahdotonta vinkunaa koko matka lentokentälle ja Papu yritti päästä pois laatikosta. Sitten jouduttiin jättämään Papu kentälle ja sinne se jäi itkemään :-(  Tuli kyllä paha mieli. Papu ei ehkä ollut ihan oma itsensä pariin eka päivään, mikä lienee ihan ymmärrettävää kun lentomatka takana ja sitten ihan uudessa paikassa, missä kaiken lisäksi toinen koira, Lalli.

Pari eka päivää meni tutustuessa ja molemmat hieman välttelivät toisiaan. Mutta sitten Lalli onnistui  houkuttelemaan Papun leikkimään ja koko loppuloman Papu ja Lalli olivat erottamattomat. Vaikka kokoeroa olikin jonkin verran, niin hammastelua jaksettiin vaikka kuinka kauan ja Lalli osasi leikkiä pennun kanssa ihan älyttömän hienosti. Lalli antoi Papun kiipeillä päällään ja näykkiä ja välillä Lalli oikein heittäytyi selälleen ja antoi Papun selättää itsensä ihan niinkuin olisi oikein ajatellut, että "näyttelenpä nyt, että tuo pentu muka voitti minut":-)

Lalli oli muutenkin tosi herrasmies. Kun Lallilla oli esimerkiksi joku tavallinen puruluu, niin Papu pyöri siinä ympärillä ja oli ärsyyntynyt, koska olisi halunnut JUURI SEN Lallin luun (vaikka omakin olisi ollut tarjolla), mutta ei kuitenkaan uskaltanut mennä ottamaan. Sitten kun Lalli jätti hetkeksi luun huomioimatta, niin Papu ryntäsi varastamaan luun ja meni muka sen kanssa johonkin piiloon kuten nojatuolin taakse. No, kun Lalli huomasi, niin tämä käveli vain kylmän viileästi Papun luokse, otti luun tältä ja käveli takaisin syömään sitä.
Teki sen kummemmin ärhentelemättä selväksi kumpi on pomo.

Papu taisi ihailla Lallia kovin. Papulla on jonkin verran vahtiviettiä ja jostan syystä tuo oikein korostui Limingassa. Ehkä siellä "maalla" oli liian hiljaista. Papu kun on tottunut kaupungissa kaikenlaiseen hälyyn, eikä välitä siitä, niin nyt kun hiljaisuudesta kuului joki ääni, niin johan piti tuhahdella. Lallikin on kova vahtimaan, niin villitsivät oikein toinen toisiaan ja siinä sitten vierekkäin tuhahdeltiin ja mentiin ikkunasta toiseen katsomaan ulos kun muka kuultiin jotakin epäilyttävää. (Tai siis Lalli meni, Papu on niin pieni ettei nähnyt ikkunasta, mutta Lallia piti matkia)

Alla useampikin kuva Papun ja Lallin leikkimisestä.

1167234.jpg
Papu ja Lalli

1167216.jpg
Lalli yrittää: "Leikkisit nyt mun kanssa!"

1167221.jpg
"Leiki nyt!" Lalli jaksoi kinuta Papua leikkimään vaikka kuinka kauan.

1167220.jpg
Lopulta Papu uskalsi ryhtyä painimaan ison koiran kanssa.

1167235.jpg
Ja sitten ei enää arasteltukaan

1167215.jpg

1167217.jpg
Hurjan näköistä hammastelua.